Over ons

Over ‘t Stoepje bakker Roel Blokhuis 

Bij Bakker Roel stroomt zijn bakkersliefde al sinds kleine jongen door zijn bloed. Zijn vader was 1 van de eerste ’t Stoepje bakkers die naar de markt ging. Al op jonge leeftijd ging hij op zaterdag met zijn vader mee. Er was voor Roel dan ook geen twijfel over mogelijk, op zijn 18e haalde hij zijn vrachtwagenrijbewijs en ging hij naar de markt. 

Waarom gaat ‘t Stoepje Bakker Roel naar de markt? 

’t Stoepje Bakker Roel gaat van woensdag tot en met zaterdag naar de markt. “Het leven op de markt is een vrij leven. Het is heel hard werken, maar dat is het meer dan waard. Het is hartstikke leuk om de hele dag met mensen om te gaan en om eigen ondernemer te zijn.” Volgens Roel ben je op de markt letterlijk van alle markten thuis: “Wanneer het regent ben je loodgieter en wanneer de zon schijnt kan je alles met zonneschermen.”

Waarvoor komen de klanten van Roel terug? 

Wanneer je bij Roel aan de kraam komt kun je er niet omheen: De vriendelijkheid, het praatje, de lach en natuurlijk het goede assortiment. “Dat doe ik absoluut niet alleen, dat doen we met de hele markt. Een goede groenteboer, een goede visboer en een goede bakker. Dat maakt voor de klant de markt echt geweldig.”